CEO-ul Nokia, Rajeev Suri e optimist legat de vânzările companiei În Europa și cu privire la viitorul companiei

681 ori
<b>CEO-ul Nokia, Rajeev Suri e optimist legat de vânzările companiei În Europa și cu privire la viitorul companiei</b>în perioada următoare, atunci când ne vom referi la compania Nokia va fi clar vorba despre segmentul independent de Microsoft, care se ocupă în special de rețele și de soluțiile HERE. La șefia acestui grup se afla Rajeev Suri, care într-un...

în perioada următoare, atunci când ne vom referi la compania Nokia va fi clar vorba despre segmentul independent de Microsoft, care se ocupă în special de rețele și de soluțiile HERE. La șefia acestui grup se afla Rajeev Suri, care într-un interviu recent se declară optimist cu privire la viitorul companiei pe care o conduce.

El se așteaptă la vânzări bune în Europa și America de Nord în trimestrele următoare, mai ales după ce compania a postat rezultate trimestriale mai bune decât se așteptau experții. Rajeev Suri a devenit CEO în luna aprilie și se declară încântat de potențialul dezvoltării rețelelor europene în a doua jumătate a acestui an. în America de Nord se demarează de asemenea proiecte noi, care vor accelera în trimestrele viitoare.

întrebat în cadrul interviului ce părere are despre criza din Orientul Mijlociu și Ucraina, oficialul a declarat că o companie globală are mereu riscuri de acest gen și că a existat un mic impact asupra creșterii în Orientul Mijlociu în trimestrul 2. Aflăm cu câteva zile în urmă că am putea vedea și produse hardware cu brandingul HERE, dar doar peste o anumită perioadă de timp, când expiră acordul cu Microsoft ce obliga Nokia să nu producă telefoane sub brand propriu.

Există un viitor stralucit pentru această firmă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×