Celebra tastatură Fleksy primește și suport pentru limba română și alte 14 limbi noi

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.005 ori
<b>Celebra tastatură Fleksy primește și suport pentru limba română și alte 14 limbi noi</b>Fleksy, celebra tastatură ultra intuitivă despre care aflam în luna mai a primit un update, ajungând la versiunea beta 2.6.5. Aceasta aduce 15 noi limbi suportate, printre care și romana. La debutul său această modalitate de input venea cu...

Fleksy, celebra tastatură ultra intuitivă despre care aflam în luna mai a primit un update, ajungând la versiunea beta 2.6.5. Aceasta aduce 15 noi limbi suportate, printre care și romana. La debutul său această modalitate de input venea cu promisiunea că are o predicție atât de bună încât veți putea scrie foarte ușor fără să priviți ecranul.

Printre noile limbi suportate se numără și norvegiana, catalana, ebraică și croata. Până la toamnă se va ajunge la 40 de limbi suportate pe iOS și Android. Este inclus și suport pentru ceasurile Samsung Gear cu Tizen. Conceptul lui Fleksy e greu de explicat și include un soi de thumbstick virtual la prima pornire, apoi un setup QWERTY care poate aminti de tastatură virtuală din BlackBerry 10 OS. Veți apăsa pe butoane după cum faceți și la alte tastaturi, dar gesturile swipe sunt acum folosite pentru a include spații, punctuație și a schimba sugestiile de cuvinte.

Aveți o bară de sugestii deasupra tastaturii, iar fiecare cuvânt pe care îl scrieți se va adăuga la dicționarul lui Fleksy. Dacă faceți swipe în jos cu două degete pe tastatură, ea va afișa doar literele, renunțând la caps lock, bară space, delete și butonul Enter și ocupând mai puțin spațiu. Cu încă un swipe cu 2 degete Fleksy devine invizibilă și puteți scrie chiar și în acest mod. Puteți să vă alăturați programului beta aici.

Puteti descărca tastatura aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×