CEO-ul Microsoft Satya Nadella are planuri mari pentru următorul an fiscal:

817 ori
<b>CEO-ul Microsoft Satya Nadella are planuri mari pentru următorul an fiscal:</b>După cum știți probabil, unele companii din lumea tech schimbă nu doar trimestrul, ci și anul fiscal în luna iulie. Ei bine Microsoft a început deja pregătirile pentru următorul an fiscal, cu ambiții mari, după cum arăta și un email intern...

După cum știți probabil, unele companii din lumea tech schimbă nu doar trimestrul, ci și anul fiscal în luna iulie. Ei bine Microsoft a început deja pregătirile pentru următorul an fiscal, cu ambiții mari, după cum arăta și un email intern trimis de CEO-ul Satya Nadella tuturor angajaților și oficialilor.

Cel mai important aspect al planurilor de viitor pare a-l reprezenta "core-ul" Microsoft, care va fi redefinit pe viitor. Se pare că Nadella vrea să migreze de la ideea de "terminale și servicii" implementată de Ballmer către o strategie unică. Dacă ne luăm după evoluția recentă, cloud-ul pare a fi răspunsul, împreună cu zona mobilă. șeful Microsoft scrie că dorește să reinventeze productivitatea, astfel încât fiecare persoană sau organizație de pe planetă să realizeze mai multe lucruri.

Xbox, Surface sau Windows Phone nu vor avea de suferit în acesta redefinire a companiei. Nadella laudă proiectul Xbox și afirmă că dorește să crească numărul de fani ai consolei și să mărească și contribuția consolei și serviciilor asociate la valoarea Microsoft. Surface Pro 3 e dat exemplu în aceeași misivă drept produs first party care va crește valoarea businessului Microsoft și îi va promova produsele software sub nume propriu.

E interesant să vedem această mențiune, mai ales după zvonuri recente care dădeau seria Lumia de tablete drept înlocuitor pentru Surface. 4 concepte vor fi de bază pentru noul Microsoft: obsesia față de nevoile clientului, axarea pe date, pe viteză și pe calitate. Se va îmbunătăți și ingineria software și aparent vor fi mai puțini angajați în segmentele decizionale. Deși Nadella nu vorbește despre restructurări, e posibil să fie și această abordare parte a strategiei.

Cum vi se pare noul Microsoft?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×