Samsung lansează chip-ul quad-core Exynos ModAP; aceasta este prima soluție a companiei ce vine cu LTE

630 ori
<b>Samsung lansează chip-ul quad-core Exynos ModAP; aceasta este prima soluție a companiei ce vine cu LTE</b>După ce în alatăieri, Samsung posta un prim teaser cu viitoarea generație de procesoare sub producție proprie din gama Exynos, iată că noul chip dezvoltat de către inginerii sud-coreeni a fost dezvăluit oficial. &nbsp; Acesta se numește Exynos...

După ce în alatăieri, Samsungposta un prim teaser cu viitoarea generație de procesoare sub producție proprie din gama Exynos, iată că noul chip dezvoltat de către inginerii sud-coreeni a fost dezvăluit oficial.

Acesta se numește Exynos ModAP și reprezintă totodată primul chip Samsung care vine la pachet cu LTE 4G. Samsung Exynos ModAP integrează patru nuclee, iar modemul inclus pe acesta dispune de LTE Cat. 4, o tehnologie care ne permite viteze de download de până la 150 Mbps.

Aflăm totodată că acest nou SoC este produs folosindu-se procesul de fabricare pe 28nm HKMG, și faptul că dispune de un nou procesor de imagine care va oferi captură și playback video la cea mai înaltă calitate posibilă. Exynos ModAP ar putea fi introdus chiar în acest an pe unul dintre cele mai așteptate phablet-uri, și anume Galaxy Note 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×