Consola Nintendo Switch ar putea primi funcţii VR pe viitor

1.209 ori
<b>Consola Nintendo Switch ar putea primi funcţii VR pe viitor</b>O speculație interesantă ajunge astăzi în mediul online și are de-a face cu Nintendo Switch. Aparent, amânarea lansării acestei console s-ar fi întâmplat cu scopul de a aduce funcții VR la pachet. Cu toate că inițial trebuia să vedem produsul la vânzare

Consola Nintendo Switch era de fapt programată pentru debut în 2016, iar zvonurile afirmă că întârzierea sa până în primăvara acestui an ar fi fost provocată de integrarea funcţiilor VR. E drept că terminalul a fost anunţat fără suport VR, dar informaţia sună plauzibil şi o disecam mai jos.

Fie Nintendo a dorit să păstreze aceasta funcţionalitate un secret, fie ea se va activa cu o actualizare software sau folosind un accesoriu special, lansat ulterior. Tindem să credem că există un sâmbure de adevăr, judecând după spusele preşedintelui Nintendo, Tatsumi Kimishima, care a afirmat că firma pe care o conduce a luat în calcul adăugarea funcţiilor VR pe Switch.

Oficialul a afirmat că provocarea cea mai mare e rezolvarea problemelor cu gamingul VR comod pe durate lungi. E ştiut faptul că şi după 30 de minute sau o oră de VR apare oboseala, ameţeala, uneori şi greaţa. În plus comoditatea VR-ului on the go nu prea a fost dovedită până acum, fiind o soluţie casnică mai degrabă. Problema e şi că Nintendo îşi promovreaza produsele pentru cei mici, iar VR-ul nu e chiar ideal pentru copii, provocându-le disconfort.

Vom afla mai multe după ce consola e deja în magazine, maxim la E3 2017. Între timp Nintendo Switch se află deja la precomandă pe eMAG.ro, dacă sunteţi interesaţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×