HTC One A9 primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat în Europa

1.308 ori
<b>HTC One A9 primeşte actualizarea la Android 7.0 Nougat în Europa</b>Printre smartphone-urile ce se pot bucura din această săptămână de Android 7.0 Nougat se numără și HTC One A9, telefon care primește update-ul pe plan european. Noul release software vine cu o serie de îmbunătățiri și cu update-urile de securitate

Îl mai ţineţi minte pe HTC One A9? E telefonul de final de an 2015, prin care HTC încerca să se revanşeze pentru destul de slabul şi problematicul HTC One M9. Terminalul debuta cu Android 6.0 şi iată că acum primeşte şi actualizarea la Android 7.0 Nougat.

HTC One A9

Utilizatori din Europa au confirmat sosirea actualizării în această săptămână. Iniţial HTC a promis că posesorii de modele deblocate One A9 vor primi actualizările software Android într-un interval de 15 zile faţă de unităţile Nexus. Totuşi HTC a trebuit să recunoască faptul că nu va livra softul la timp. În ce priveşte acest release, el include si un security patch din februarie.

HTC One A9

Cei care au HTC One A9 trebuie să aibă totuşi răbdare, pentru că actualizarea OTA vine treptat. Sosirea a fost confirmată chiar de către Graham Wheeler, Product and Service Director pentru HTC Europa, Africa şi Orientul Mijlociu. Confirmarea vine și pentru modelele vandute de operatori. Versiunea software ajunge la 2.17.401.2 şi Android 7.0 aduce funcţii ca multi window, un nou look pentru notificări şi Quick Settings, îmbunătăţiri pentru Doze şi cele mai noi emoji-uri.

Pe HTC One A9 îl găsiţi în varianta de 32 GB la Quickmobile.ro la suma de 1340 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×