Google Nexus Two există! Nexus S, confirmat accidental de retailerul Best Buy

Autor:  | Publicat în:  Google 1.561 ori
<b>Google Nexus Two există! Nexus S, confirmat accidental de retailerul Best Buy</b>Deși Samsung nu a confirmat implicarea sa în producția următorului telefon Google Nexus, iar gigantul motoarelor de căutare nu a oferit informații despre acest handset, primele detalii vin accidental de la un retailer american. Este vorba despre...

Deși Samsung nu a confirmat implicarea sa în producția următorului telefon Google Nexus, iar gigantul motoarelor de căutare nu a oferit informații despre acest handset, primele detalii vin accidental de la un retailer american. Este vorba despre Best Buy, care a confirmat din greșeală existența telefonului, sub numele de Nexus S.

Urmând să fie vândut prin T-Mobile, handsetul este catalogat drept "Google Pur", iar după depistarea scăpării, Best Buy a înlocuit secțiunea de pre-comandă a lui Nexus S cu o ediție specială Taylor Swift a lui XPERIA X10. Nu suntem încă siguri dacă această greșeală este cu adevărat o gafă a unui angajat Best Buy, sau o metodă inedită de a promova următorul terminal Google Nexus.

Având în vedere că astăzi ar trebui să se lanseze Android 2.3 Gingerbread, sunt șanse mari ca până la finalul săptămânii Google (și eventual Samsung) să confirme existența lui Nexus S.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×