YouTube Împlinește 8 ani de la lansare, Mobilissimo Împlinește 7 ani pe YouTube! (Editorial)

1.826 ori
<b>YouTube Împlinește 8 ani de la lansare, Mobilissimo Împlinește 7 ani pe YouTube! (Editorial)</b>Ce înseamnă data de 20 mai? Ei bine, astăzi YouTube împlinește 8 ani de la lansare și sincer să fiu nu îmi imaginez web-ul fără acest serviciu. Aflați și că Mobilissimo.ro se afla pe YouTube de 7 ani, adică aproximativ de la începutul...

Ce înseamnă data de 20 mai? Ei bine, astăzi YouTube împlinește 8 ani de la lansare și sincer să fiu nu îmi imaginez web-ul fără acest serviciu. Aflați și că Mobilissimo.ro se afla pe YouTube de 7 ani, adică aproximativ de la începutul acestui serviciu. Hai să facem o mică retrospectivă a ultimilor ani.

Aflați că în 2013 au fost încărcate pe YouTube peste 100 de ore în fiecare minut, deci mai mult de 4 zile pe minut. Acest volum reprezintă o creștere de la cele 72 de ore din 2012 și cele 48 de ore din 2011, respectiv cele 35 de ore din 2010. Peste 1 miliard de persoane intră pe YouTube în fiecare lună pentru a se uita la Gangnam Style, la review-uri Mobilissimo.ro, la vloggeri sau la goluri din Premier League, plus multe altele.

Ca orice mare afacere din universul IT, YouTube a pornit într-un garaj cu aportul a 3 băieți, foști angajați PayPal. Compania a pornit în San Bruno, California și se baza pe tehnologie Adobe Flash și HTML5. YouTube a debutat în 2005 și deja în 2006 era vândută către Google la prețul de 1.65 miliarde de dolari. Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim sunt cele 3 persoane care au stat în spatele YouTube.

Localizarea lui Youtube a început cu Brazilia în iunie 2007, iar în aceeași perioadă serviciul a ajuns și în țările mari din Europa și Japonia. Cele mai recente localizări au fost cea a Elveției, pe 9 aprilie, a Austriei pe 11 aprilie, a României pe 25 aprilie și a Portugaliei pe 7 mai. și acum câte puțin despre canalul nostru YouTube.

Contul YouTube Mobilissimo.ro a fost activat în 2006 și în acest moment avem peste 7500 de abonați și peste 5.730.000 de vizualizări, pentru care vă mulțumim. Zilnic se abonează la canalul nostru în jur de 30 de noi utilizatori, iar dacă sunteți curioși, aflați că în acest moment cel mai vizionat clip este cel cu hands on-ul în premieră mondială al lui Samsung Galaxy Nexus, care a atins 890.000 de views.

Avem peste 1050 de clipuri originale încărate în istoria noastră de 7 ani și numai anul trecut am publicat 55 de recenzii, pe lângă unboxing-urile și prezentările de la evenimente. în acest an vom trece de 60 de reviews până la final de an. Peste 300 de prezentări hands on - inclusiv de la Mobile World Congress, sunt disponibile pe canalul nostru, care vă oferă mii de ore de analize detaliate ale platformelor mobile, jocurilor, aplicațiilor și terminalelor mobile.

Dacă ați accesat clipurile noastre, ați observat probabil că avem un canal foarte activ și că întotdeauna răspundem la comentarii și întrebări. La urăm la mulți ani celor de la YouTube și ne declarăm fani ai acestui serviciu care ne permite să vă oferim video review-urile noastre. Anul trecut a fost fantastic pentru YouTube, care a atins un record impresionant cu Gangnam Style, primul clip care a depășit bariera de 1 miliard de vizualizări.

Ideea unui viral s-a schimbat mult în ultimii ani, au apărut și vloggerii de succes, câțiva și la noi. Dacă în afară face legea Ray William Johnson, noi îi avem pe Zmenta și Doza de Hash. îmi amintesc de clipurile ceva mai vechi care au făcut senzație pe YouTube, cele cu "leave Britney alone" sau acela cu ursul panda strănutând sau ultra faimosul "Charlie bit my finger". Cel mai recent viral este probabil "Harlem Shake", care a avut parte de numeroase parodii și remake-uri.

Ca de obicei suntem total deschiși la sugestii și așteptam cu nerăbdare părerea și impresiile voastre cu privire la canalul YouTube Mobilissimo.ro. Avem 7 ani împreună și mulți în față. Speram să vă aducem cele mai bune review-uri și deocamdată pot spune că avem cele mai detaliate review-uri. Două schimbări majore s-au produs în ultimul an: am folosit reflectoare mai puternice în ultimele luni și aproximativ de un an am separat recenziile de jocuri și aplicații de recenziile de telefoane.

Ce urmează? Veți vedea în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×