Computex 2013: jocul NOVA 3 rulează pe un prototip de tableta Android cu procesor Intel Core i (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.251 ori
<b>Computex 2013: jocul NOVA 3 rulează pe un prototip de tableta Android cu procesor Intel Core i (Video)</b>La Computex 2013 Intel a avut o prezență însemnată, sub forma unor noi procesoare de pe noile terminale hibrid prezentate. Intel a expus și un prototip de tableta Intel Core Ivy Bridge, care aduce că design puțin cu Acer Iconia W700, căreia i-am...

La Computex 2013 Intel a avut o prezență însemnată, sub forma unor noi procesoare de pe noile terminale hibrid prezentate. Intel a expus și un prototip de tableta Intel Core Ivy Bridge, care aduce că design puțin cu Acer Iconia W700, căreia i-am făcut deja review.

Tableta rulează jocul la 60 FPS pe un ecran Full HD, iar NOVA 3 arată excelent în acest caz. Terminalul are un ecran de 11.6 inch, iar NOVA 3 este acel gen de joc benchmark potrivit pentru astfel de teste. Totuși, a trecut cam un an de când a apărut jocul, deci îl așteptăm pe NOVA 4 deja, probabil la E3 2013.

Cei de la Mobilegeeks, care au realizat experienta hands on cu tableta afirmă că aceasta aduce cu modelul Acer menționat mai sus, doar că nu are ventilatoare și probabil e mai subțire. Acesta e doar un prototip, deci nu îl vedem în magazine prea curând, dar e totuși un punct de pornire pentru device-uri similare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×