iPhone XS și iPhone XS Max primesc suport pentru streaming HDR în cadrul aplicației YouTube

Autor:  | Publicat în:  Apple  Aplicatii 924 ori
<b>iPhone XS și iPhone XS Max primesc suport pentru streaming HDR în cadrul aplicației YouTube</b>Aflăm astăzi faptul că noile modele iPhone XS și iPhone XS Max tocmai ce au primit suport pentru streaming video HDR în cadrul aplicației YouTube. Acest feature permite vizionarea de materiale video la o calitate deosebită, contrastul, culorile

Cu o zi înainte de startul livrărilor noilor modele iPhone XS și iPhone XS Max pe plan local, start ce se va da mâine, iată că primim o veste bună - aceea că YouTube tocmai ce a adăugat suportul pentru streaming video HDR în cadrul aplicației sale mobile pentru acest duo de terminale. 

iPhone XS YouTube

După cum se poate vedea, fie că aveți un iPhone XS sau un XS Max, rezoluția maximă la care veți putea reda clipuri video pe YouTube va fi 1080p, aceasta fiind de altfel rezoluția ecranelor oferite în cazul de față. Materialele HDR sunt disponibile în număr destul de mare pe această platformă de socializare și avantajele conținutului de acest tip sunt culorile vii, dar și contrastul excelent.

Pe noile modele iPhone asemenea clipuri vor arăta excelent, telefoanele fiind premiate recent de către DisplayMate pentru calitatea ecranelor OLED folosite de către Apple. În momentul de față iPhone XS Max este telefonul cu cel mai bun ecran de pe piață potrivit acestei agenții și fiți siguri că vom testa și noi ecranul în detaliu odată ce device-ul ajunge pe masa noastră de teste.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×