Duolingo include acum chatbots care vă ajută să învăţaţi limbi străine prin conversații

848 ori
<b>Duolingo include acum chatbots care vă ajută să învăţaţi limbi străine prin conversații</b>Duolingo este un software despre care ați auzit cu siguranță, aplicație ce ne ajută să învătăm limbi străine într-un mod foarte ușor și interactive. De acum înainte titlul include și chatbots ce ne vor permite dialogul cu boți pentru a prinde mai repede

Dacă Skype are boţi folosiţi pentru a juca blackjack sau a simula un animăluţ de companie gen Tamagotchi, ei bine aplicaţia Duolingo foloseşte conceptul de boţi pentru a uşura învăţarea de limbi străine. De altfel, una dintre modalităţile cele mai bune de a învăţa o limbă este de a o exersa cu un vorbitor nativ.

Duolingo este o populară platformă de învăţare a limbilor străine, care acum a început să integreze şi boţi sau mai bine zis chatbots. Trendul acesta a fost popularizat în ultimii ani de majoritatea aplicaţiilor populare de mesagerie începând să includă astfel de boţi. Naturaleţea conversaţiei e cheia aici şi de fapt aceasta e funcţionalitatea care atrage publicul la boţii Duolingo.

Limbajul conversaţional e mai complex decât cel formal, pentru că are nuanţe, subtilităţi şi semnificaţii care se pierd la traducere. Boţii vă permit să exersaţi înaintea unui examen oral la limbi străine, înainte să vă angajaţi la o corporaţie sau să emigrati sa zicem. Fiecare astfel de bot are o "personalitate" şi o poveste şi veţi conversa cu bucătari virtuali, şoferi sau poliţişti.

Pe măsură ce veţi purta conversaţii cu acest chatbots, ei devin şi mai inteligenţi şi se adaptează la discuţii si subiecte. Deocamdată Duolingo oferă această funcţie în aplicaţia iOS, pentru limbi ca spaniolă, franceză şi germana, dar lista va deveni mai amplă în curând. Ar trebui să ajungă şi pe Android la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×