Facebook 1.5 acum pe Android, cu funcții precum Chat și Push Notifications

1.478 ori
<b>Facebook 1.5 acum pe Android, cu funcții precum Chat și Push Notifications</b>Plângerile în legătură cu faptul că posesorii de terminale iPhone beneficiază de o aplicație Facebook mai atractivă decât posesorii de modele Android sunt pe cale să ia sfârșit. De ce? Pentru că odată cu lansarea lui Facebook 1.5, aplicația...

Plângerile în legătură cu faptul că posesorii de terminale iPhone beneficiază de o aplicație Facebook mai atractivă decât posesorii de modele Android sunt pe cale să ia sfârșit. De ce? Pentru că odată cu lansarea lui Facebook 1.5, aplicația pentru Android a atins un nivel nou de performanță și include toate funcțiile dorite de împătimiții de socializare.

Nu uitați să scanați codul QR de mai jos pentru a descărca aplicația, iar dacă functiile sale vă fac curioși, aflați că softul include acum Facebook Chat și notificări push. în acest moment, utilizatorii raportează anumite probleme cu sincronizarea contului și cu notificările, care par a nu funcționa pe toate telefoanele.

Dacă aveți ocazia să testați aplicația, nu ezitați să postați impresiile în secțiunea Comentarii de mai jos.

QR Facebook

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×