Lansare cu unități limitate pentru Samsung Nexus S joi, 16 decembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.521 ori
<b>Lansare cu unități limitate pentru Samsung Nexus S joi, 16 decembrie</b>Joi 16 decembrie este atât momentul lansării lui iPhone via Cosmote și Vodafone România, cât și clipa debutului unui terminal așteptat la nivel internațional. Este vorba despre Samsung Nexus S, care va sosi în magazinele Best Buy din SUA în...

Joi 16 decembrie este atât momentul lansării lui iPhone via Cosmote și Vodafone România, cât și clipa debutului unui terminal așteptat la nivel internațional. Este vorba despre Samsung Nexus S, care va sosi în magazinele Best Buy din SUA în cantități mai limitate decât am fi crezut.

Astfel, o sursă internă din cadrul acestui retailer afirmă că magazinele Best Buy care vând handseturi cu abonament T-Mobile vor dispune de aproximativ 35 de unități fiecare mâine. Magazinele ce nu oferă și abonamente vor primi 4 unități Samsung Nexus S, în vreme ce reprezentanțele Best Buy Mobile cu abonamente T-Mobile disponibile vor putea vinde până la 72 de unități.

Vor exista și transferuri între magazine, în cazul unor crize de stocuri și vor fi și numeroase unități disponibile pentru comenzi online. Cu peste 200 de magazine Best Buy în SUA care oferă abonamente T-Mobile, suntem siguri că noul telefon Google va avea un debut strălucit, urmat de o perioadă de Crăciun și mai bună.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×