Facebook anunță introducerea categoriei Marketplace - un tab separat destinat vânzării și achiziției de produse

Autor:  | Publicat în:  Facebook  Aplicatii 882 ori
<b>Facebook anunță introducerea categoriei Marketplace - un tab separat destinat vânzării și achiziției de produse</b>Nu doar Messenger Lite este noutate celor de la Facebook pentru această toamnă, ci și introducerea categoriei Marketplace în cadrul aplicației de socializare disponibilă pe iOS și Android. Noua funcție ne permite răsfoirea printre numeroase anunțuri

Pe lângă lansarea lui Messenger Lite în cursul zilei de ieri, cei de la Facebook au anunțat și introducerea unei noi categorii în cadrul aplicației de socializare disponibilă pe Android și iOS - fiind vorba aici despre Marketplace. Acest tab separat ne va permite accesul la o zonă specială în aplicație unde utilizatorii dintr-o comunitate vor putea posta anunțuri cu privire la vânzarea sau achiziția de produse.

Facebook MarketPlace

Vom avea practic la dispoziție aceeași funcție pe care grupurile de pe Facebook ne-o oferă în acest moment, totul fiind prezentat într-un template ceva mai arătos. Odată accesată categoria cu pricina vom vedea produsele disponibile spre vânzare, dar și butonul ce ne permite adăugarea unui nou anunț într-una dintre categoriile predefinite. Vom putea căuta produse și pe baza unei anumite locații, și contacta vânzătorul direct pe Messenger.

Facebook MarketPlace

Pentru moment, Facebook Marketplace este disponibil doar în 4 țări (Australia, Noua Zeelandă, Marea Britanie și SUA), urmând ca în următoarele luni să sosească și în alte regiuni. Sunt eligibili pentru accesarea serviciului persoanele ce au vârsta de minim 18 ani, iar potrivit celor de la Facebook, această funcție va fi integrată și pe desktop curând. Vedeți și un clip de prezentare mai jos!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×