Facebook anunţă o nouă aplicaţie de creaţie video pentru influenceri şi vedete social media

1.065 ori
<b>Facebook anunţă o nouă aplicaţie de creaţie video pentru influenceri şi vedete social media</b>Astăzi Facebook a anunțat lansarea unei noi aplicații de creație video, software dedicat vedetelor și influencerilor care va permite crearea de materiale video pe baza soluției Facebook Live. Accesul va fi permis doar celor care au un cont verificat

Facebook face tot posibilul să atragă starurile de pe YouTube în reţeaua sa şi cea mai nouă mutare în această direcţie este lansarea unei soluţii de creaţie video. E vorba despre o aplicaţie ce permite crearea de materiale video.

Deocamdată nu avem nume pentru acest soft, iar existenţa sa a fost anunţată la VidCon, un eveniment anual pentru creatorii de content video. Acolo influencerii online îşi întâlnesc fanii şi îşi anunţă proiectele noi. Practic avem extensia logică a acelui tool de live stream, iar noua aplicaţie ar urma să fie cumva legată de Facebook Mentions. Astfel, va fi limitat accesul doar la utilizatorii cu conturi Verified. Asta înseamnă jurnalişti, celebrităţi şi influenceri.

Soluţia operează cu ajutorul lui Facebook Live şi va aduce şi un creative kit, care va include intro-uri şi outro-uri speciale, stickere custom şi frame-uri. Va exista şi un tab Community, unde vor avea loc interacţiunile cu fanii şi followerii via Facebook, Instagram sau Messengers. Creatorii de conţinuturi primesc şi un dashboard cu toate statisticile vitale cu privire la consumul de video.

Facebook ar fi început testele în India, iar funcţia apare ca un tab video în bara navigațională a aplicaţiei sale pentru mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×