Facebook are un "Dark Mode" pregătit de debut în aplicația de mobil; Câțiva utilizatori l-au primit deja

5.766 ori
<b>Facebook are un "Dark Mode" pregătit de debut în aplicația de mobil; Câțiva utilizatori l-au primit deja</b>Temele întunecate au ajuns prezente pe multe dintre aplicațiile populare pe care le utilizăm zi de zi pe smartphone, iar cel mai nou titlu care se bucură de o asemenea interfață este Facebook. Descoperim via AndroidPolice

Temele întunecate au ajuns prezente pe multe dintre aplicațiile populare pe care le utilizăm zi de zi pe smartphone, iar cel mai nou titlu care se bucură de o asemenea interfață este Facebook. Descoperim via AndroidPolice faptul că unii utilizatori au început să primească update-ul ce aduce acest "Dark Mode" în aplicația de mobil, în unele cazuri tema fiind totuși prezentă pentru un timp limitat după care dispare.

Facebook

Aceste apariții mai numeroase nu pot decât să confirme faptul că ne pregătim de lansarea oficială a modului întunecat, cu puțin noroc până la final de an urmând a avea fundalul negru-gri în aplicația de Facebook pe iOS și Android. Captura pe care o vedeți mai sus vine din partea unui utilizator român chiar, acesta trimind imaginea celor de la AndroidPolice.

Nu ne rămâne decât să așteptăm distribuirea actualizării și vă reamintim că printre aplicațiile populare ce au primit recent un Dark Mode se numără Google Calendar, Gmail, dar și Instagram. Mulți producători din zona smartphone au lansate la rândul lor fundaluri întunecate în UI, iar pe lângă rolul estetic, acest Dark Mode ajută și la economisirea de energie pe telefoanele cu panouri OLED. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×