Prietenii exagerează cu postările pe Facebook? Funcția "snooze" îi reduce la tăcere pentru 30 zile

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii  Facebook 1.319 ori
<b>Prietenii exagerează cu postările pe Facebook? Funcția "snooze" îi reduce la tăcere pentru 30 zile</b>De multe ori am dat și eu peste situația în care anumiți prieteni de pe Facebook exagerează cu postările pe rețeaua de socializare, singura soluție de a nu mai vedea toate lucrurile pe care aceștia le distribuie fiind aceea de

O situație pe care ați întâmpinat-o și voi cu siguranță la un moment dat sau altul este aceea în care prietenii exagerează cu postările pe Facebook, devenind de-a dreptul stresant să tot vezi ca din oră în oră sau mai rău persoana cu pricina să posteze ceva. Dacă până acum butonul "Unfollow" era singura soluție prin care puteam scăpa de toate aceste postări, acum Facebook introduce funcția "Snooze".

Facebook Snooze

Pentru a putea beneficia de funcționalitate tot ce trebuie să faceți este să vă actualizați aplicația Facebook. Odată făcut acest pas veți vedea opțiunea Snooze în dreptul unei postări din partea unei pagini, grup sau prieten dacă apăsați acel buton de opțiuni afișat sub forma unei iconițe cu 3 puncte.

Ascunderea temporară a postărilor se realizează pe o perioadă de 30 zile și alegerea poate fi dezactivată oricând doriți. Este un update minor dar util în cazurile în care postările vin continuu din partea unor pagini, grupuri sau chiar prieteni. Aveți mai jos link-urile pentru actualizarea aplicației Facebook:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×