Spotify testează căutarea pe bază de comenzi vocale; Funcția ar putea ajunge pe o viitoare boxă smart

1.079 ori
<b>Spotify testează căutarea pe bază de comenzi vocale; Funcția ar putea ajunge pe o viitoare boxă smart</b>Acum că Spotify s-a instalat oficial și la noi în țară, urmărim mai atent și știrile ce se referă la această platformă ce permite streaming-ul audio. Descoperim astfel faptul că dezvoltatorii aplicației testează în acest moment căutarea pe bază

Așa cum bine știți, de câteva zile celebrul serviciu de streaming Spotify este prezent și la noi în țară, platforma putând fi accesată de pe smartphone, tabletă, PC, dar și de pe consolele PlayStation 4. Un abonament premium pe o lună costă doar 4.99 euro și există și posibilitatea de a utiliza serviciul complet gratuit dacă nu vă deranjează câteva limitări precum reclame ce apar din când în când sau faptul că nu puteți da skip melodiilor de câte ori vreți.

Spotify

Despre subiectul numit Spotify aflăm astăzi o noutate interesantă, aceea că dezvoltatorii aplicației testează în acest moment căutarea pe bază de comenzi vocale. Este vorba aparent despre o interfață vocală care se va activa la deschiderea aplicației și la apăsarea unui buton în formă de microfon. Ulterior se vor rosti și comenzile vocale pentru a se reda anumite playlist-uri.

Cu toate că asemenea funcții există deja pentru asistenții vocali populari, o integrare nativă a căutării vocale în Spotify ar putea conduce la obținerea unei experiențe mai calitative de găsire a muzicii dorite fără a naviga prin milioanele de melodii și tot soiul de playlist-uri în modul clasic.

O speculație ce apare odată cu vestea de astăzi este aceea că Spotify și-ar putea integra interfața vocală de față pentru dezvoltarea unei boxe inteligente pe viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×