Lumia Communicator e un hibrid Între laptop și telefon, cu o antenă satelit și funcții business (Video/ Concept)

987 ori
<b>Lumia Communicator e un hibrid Între laptop și telefon, cu o antenă satelit și funcții business (Video/ Concept)</b>Imediat după anunțarea lui Windows 10, a apărut o teorie ca Microsoft sau partenerii săi ar pregăti un hibrid între smartphone și laptop, un terminal cu design clamshell care ar implica o tastatură full QWERTY, că în vremurile bune ale lui Nokia...

Imediat după anunțarea lui Windows 10, a apărut o teorie ca Microsoft sau partenerii săi ar pregăti un hibrid între smartphone și laptop, un terminal cu design clamshell care ar implica o tastatură full QWERTY, că în vremurile bune ale lui Nokia Communicator. Azi apare și o materializare a acestei idei, sub formă de telefon concept.

Creat de către designerul Omar Pirela și purtând numele de Lumia Communicator, acest device pare a suplini cu ușurință rolul unui laptop. El include și o antenă pentru comunicații prin satelit, ceea ce imediat ar crește prețul terminalului cu câteva sute de dolari. Conceptul adopta un ecran dual Super AMOLED cu dimensiuni de phablet probabil și cu siguranță include un procesor Intel și funcții speciale de securitate.

Lumia Communicator e un hibrid Între laptop și telefon, cu o antenă satelit și funcții business (Video/ Concept)

Terminalul rulează Windows 10, are cel mai nou Office la bord și o tastatură QWERTY comodă. în spate se afla o cameră de 20 de megapixeli cu tehnologie Zeiss și blitz Xenon integrat sub formă de inel în jurul camerei. De remarcat și că interfața principală a acestui model Communicator este una alb/negru, care arata business. Cum vi se pare conceptul?

Lumia Communicator

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×