Orange România anunță lansarea serviciului Chat Messages disponibil pentru utilizatorii Android Messages

1.848 ori
<b>Orange România anunță lansarea serviciului Chat Messages disponibil pentru utilizatorii Android Messages</b>Astăzi operatorul Orange România a anunțat lansarea serviciului Chat Messages destinat utilizatorilor Android ce au instalată aplicația Android Messages. Aflăm că este vorba despre o evoluție a SMS-ului și descoperim totodată faptul că

Prima zi a acestei săptămâni începe cu o veste bună pentru utilizatorii Orange, asta pentru că operatorul tocmai ce a anunțat lansarea serviciului Chat Messages care reprezintă o evoluție a serviciului clasic SMS. Funcția este disponibilă doar acelor persoane care dețin un terminal cu Android și care au instalată aplicația Android Messages. 

Ni se dezvăluie faptul că noul serviciu combină cele mai bune funcții de mesagerie dezvoltate în colaborare cu Google și cele mai bune informații de rețea bazate pe standardul Global RCS (Rich Communications Services). Astfel, utilizatorii aplicației Android Messages pot vedea în timp real când interlocutorii tastează și când au citit mesajul.

Ei pot distribui și imagini de rezoluție mare și conținut video, pot transmite emoji-uri, GIF-uri, stickere, precum și mesaje audio, dar și distribui locația sau crea grupuri de chat cu familia și prietenii dacă aceștia sunt utilizatori ai serviciului Chat Messages de la Orange România. 

De asemenea, clienții pot trimite și primi mesaje oriunde există acoperire pentru servicii mobile sau este disponibilă o conexiune Wi-Fi și un lucru bun de știut este că accesul la Chat Messages nu se taxează (pentru utilizarea acestuia fiind taxat doar traficul de date consumat). Este un serviciu lansat în premieră europeană pentru Orange Group și printre terminalele ce îl au deja activ se numără Nokia 3, Orange Dive 72, Sony Xperia XZ Premium, Moto E4, Moto Z2 Play și BlackBerry KeyOne. 

Android Messages poate fi descărcată de aici și aflați că aceasta se ve regăsi preinstalată pe următoarele modele de telefoane Android comercializate de Orange. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×