Google Maps îl integrează pe Super Mario de azi ca pointer navigaţional, în kartul său celebru

1.266 ori
<b>Google Maps îl integrează pe Super Mario de azi ca pointer navigaţional, în kartul său celebru</b>De astăzi fanii Super Mario au parte de o surpriză chiar din partea celor de la Google, companie ce a venit cu un mic update interesant pentru aplicația Google Maps. Astfel, de acum înainte aveți posibilitatea de a opta pentru celebrul personaj

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar 10 martie este o sărbătoare a gamerilor care îl apreciază pe Super Mario. Cunoscută ca "MAR10 DAY", această sărbătoare e marcată de Google prin integrarea lui Super Mario în Google Maps.

Mario Google Maps

De azi veţi putea naviga pe hartă folosind un icon în formă de Mario, în kartul său roşu celebru. Nintendo a avut un an 2017 fantastic, vânzând enorm de multe unităţi de Nintendo Switch, deci merită tot acest hype şi sărbătorirea personajului său iconic. Cea mai nouă actualizare a lui Google Maps pe iOS şi Android îl pune pe instalatorul mustăcios pe hărţi.

Atunci când veţi introduce destinaţia dorită, veţi observa un semn de întrebare galben "?" în zona dreaptă jos a ecranului, care arată ca acele căsuţe sparte de Mario cu capul în joc. Dacă apăsaţi pe el veţi putea activa modul "Mario Time". Apoi săgeata de navigare din Google Maps va deveni Mario în kartul său. Acest easter egg durează o săptămână întreagă, deci îl aveţi până pe 17 martie.

Google şi Nintendo recomandă şi partajarea rutelor cu Mario ca pointer pe Twitter şi Instagram cu hashtagul #MarioMaps. Am mai văzut iniţiative haioase de gen de la Google, precum Pac-Man umblând pe străzi în Maps sau integrarea lui TARDIS din Doctor Who tot în Maps.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×