Funcția Reader Mode din Chrome pentru Android poate fi activată acum de toți utilizatorii

1.196 ori
<b>Funcția Reader Mode din Chrome pentru Android poate fi activată acum de toți utilizatorii</b>Odată cu noua versiune a browser-ului Chrome pentru Android, cei de la Google au introdus și o altă funcție ce se poate dovedi foarte utilă pentru utilizatorii, informație despre care vă informam anterior chiar aici. Astăzi, aflăm că funcția...

Odată cu noua versiune a browser-ului Chrome pentru Android, cei de la Google au introdus și o altă funcție ce se poate dovedi foarte utilă pentru utilizatorii, informație despre care vă informam anterior chiar aici. Astăzi, aflăm că funcția în cauză denumită Reader Mode funcționează acum și pentru acei utilizatori care întâmpinau probleme cu activarea sa în versiunea precedentă.

Pentru a activa această setare va trebui ca după instalarea noii versiuni Chrome (download), să intrați în meniul secret Chrome prin notarea următoarelor caractere în bara de adrese - chrome://flags. Mai apoi, din meniul browserului veți alege funcția  - Găsește în pagină, moment în care veți căuta după următorul text - enable-reader-mode-toolbar-icon.

Ulterior, tot ce trebuie să faceți este să activați funcția și să relansați browser-ul Chrome. Aflați că acest buton Reader Mode nu va fi afișat pe toate site-urile web, ci doar pe acelea unde se constată prezența unui conținut bazat mai mult pe text.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×