Gboard, cea mai populară tastatură virtuală de pe Android ajunge la 1 miliard de descărcări în Google Play

1.267 ori
<b>Gboard, cea mai populară tastatură virtuală de pe Android ajunge la 1 miliard de descărcări în Google Play</b>Pentru că nu întotdeauna suntem mulțumiți de experiența oferită de tastatura virtuală stock pe care producătorul telefonului pe care l-am ales o oferă la pachet, suntem nevoiți să căutăm alte soluții. Una dintre cele mai populare astfel de

Printre puținele aplicații din Google Play ce au reușit să treacă de pragul de 1 miliard de descărcări avem din această lună și titlul numit Google Gboard, celebra tastatură virtuală care în trecut era cunoscută sub denumirea de Google Keyboard. Aceasta a trecut recent de 1 miliard de descărcări din magazinul de aplicații și se află într-un cerc select alături de alte soluții precum Facebook, Messenger, Instagram, Google Photos, dar și Skype.

Gboard

Chiar și colegul nostru Vicu prevedea transformarea lui Gboard într-un hit în luna februarie a acestui an atunci când vă vorbea despre motivele pentru care această aplicație ar putea deveni numărul 1 în topul tastaturilor virtuale de pe Android. Soluția celor de la Google are multe funcții la pachet pentru toate gusturile, inclusiv funcții de customizare, predicții pentru emoji-uri, dar și posibilitatea de căutare a gif-urilor direct din interfața tastaturii.

La acea vreme am avut chiar și un sondaj desfășurat pe grupul Mobilissimo de Facebook unde Gboard a fost favorita publicului în confruntarea cu Swiftkey și alte tastaturi virtuale. Cei interesați o pot descărca de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×