Iată cum poți verifica dacă telefonul Android pe care dorești să îl cumperi are certificare Google Play

1.573 ori
<b>Iată cum poți verifica dacă telefonul Android pe care dorești să îl cumperi are certificare Google Play</b>Pe finalul lunii martie aflam că cei de la Google le-au pus gând rău producătorilor de smartphone-uri ce nu dispun de certificare Play Services, fiind implementată la acea vreme o modalitate prin care accesul la aplicațiile din suita GApps

Chiar la finalul lunii martie aflam că cei de la Google au venit cu decizia de a bloca accesul la suita de aplicații GApps pentru acele terminale care nu sosesc cu certificare. Aflam la acea vreme că mulți producători de pe piață sar peste pasul de certificare al dispozitivelor vândute, un fenomen ce afectează întreg ecosistemul Android și pe care Google vrea să îl transforme în ceva de domeniul trecutului.

Telefoane certificate Google

V-am vorbit ulterior mai pe larg despre decizia Google și ați aflat atunci și cum sunt afectate telefoanele cu ROM customizat, cât și modalitatea prin care se putea readuce dispozitivul la stadiul de terminal cu certificare Play Services. Acum descoperim și cum se poate afla dinainte dacă un anume telefon sau o tabletă dispune de certificare Android, informație foarte utilă pentru cei care au de gând să achiziționeze un nou handset.

Lista este oferită de Google și disponibilă la această adresă în format .pdf care conține toate acele terminale Android cu certificare Google Play Services. Pe listă se află și produsele Allview în cazul în care vă întrebați și veți putea căuta după dispozitivul vostru folosind comanda CTRL + F și introducerea numelui dorit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×