Google Maps versiunea 9.79 va oferi raportare a incidentelor în stil Waze şi scoruri de potrivire cu restaurantele

1.713 ori
<b>Google Maps versiunea 9.79 va oferi raportare a incidentelor în stil Waze şi scoruri de potrivire cu restaurantele</b>Odată cu trecerea la versiunea 9.79 se pare că aplicația Google Maps va primi o serie de introduceri interesante, una dintre acestea fiind cea de raportare a incidentelor în stil Waze. Despre toate noutățile ne informează AndroidPolice

În trena lui Google I/O 2018 de acum câteva săptămâni, aplicaţiile principale de pe Android continuă să fie actualizate sau să se pregătească de actualizări. Google Maps ajunge la versiunea 9.79 şi e gata să primească o sumedenie de noutăţi şi opţiuni, pe care le detaliem mai jos.

Google Maps

Una dintre cele mai interesante noutăţi este faptul că pe viitor aplicaţia Google va ajuta utilizatorii să găsească restaurantele, evenimentele şi locaţiile în funcţie de gusturi sau preferinţe. Există acum şi conceptul de "Matches", doar că spre deosebire de Tinder, potrivirea nu se face între doi oameni ci între un restaurant şi un om. Scorul de "Match" vă ajută să găsiţi locaţia ideală.

Google Maps

Scorul vostru de match apare în zona superioară a ecranului, sub formă de procente. Se bazează pe locuri similare vizitate, preferinţe, ratinguri la locaţii similare şi alte de gen. Evident că puteţi defini mai bine profilul vostru şi tipurile de restaurante care vă plac, alegând şi categorii ca "bucătărie regională", felurile servite şi altele de gen.

Google Maps

Noul Maps mai aduce şi o funcţie inspirată de Waze şi anume "Incident Reporting". Veţi putea astfel să postaţi pe hartă locurile unde a avut loc un accident, unde se află radare sau unde se fac lucrări. Puteţi vota cu plus şi minus pentru acele menţiuni pe hartă. Google a mai inclus şi un tab Explore cu design nou. Schimbările sunt la nivel vizual, dar se modifică şi datele afișate.

Veţi vedea liste de "Trending" şi evenimente interesante în zonă. Grupurile de persoane primesc şi ele ceva nou: partajarea de liste şi destinaţii între multiple persoane, pentru activităţi de grup. Au fost incluse şi noi tab-uri la business-uri (hotel, restaurant, bar), în sfârşit cu o listă de preţuri la îndemână direct din Maps. Există şi noi notificări pentru "Familiar Places" şi noi modalităţi de organizare pentru recenzii.

Curioşii pot descărca APK-ul de aici şi să pună la treabă noul Maps.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×