Samsung One UI aduce noutăți și pentru Galeria Foto; Apare funcția "coș de gunoi"

2.754 ori
<b>Samsung One UI aduce noutăți și pentru Galeria Foto; Apare funcția "coș de gunoi"</b>După ce am aflat faptul că există o modalitate prin care One UI Beta se poate instala pe Samsung Galaxy S9/S9+, iată că acum aflăm și detalii despre una dintre modificările pe care Samsung le va aduce odată cu actualizarea la Android 9.0 Pei

Mai devreme în cursul acestei zile am aflat faptul că există o modalitate prin care putem instala Samsung One UI Beta și din alte regiuni decât cele în care programul este disponibil oficial. XDA-Developers are detalii și un ghid prin care puteți face asta, dar recomandă precauție pentru cei nepregătiți. Revenind la știrea de față totuși, aceasta are de-a face tot cu One UI și Android Pie.

Android Pie One ui

Descoperim că Samsung va include în Android Pie odată cu trecerea la One UI și noutăți pentru galeria foto. Astfel, de acum înainte vom avea la dispoziție funcția "coș de gunoi", acolo unde fotografiile șterse vor fi păstrate până la 15 zile înainte de a fi șterse definitiv din memoria telefonului.

Android Pie One ui

Este o opțiune utilă pentru acele cazuri în care ajungem să ștergem o imagine din greșeală și deja mulți producători din lumea smartphone oferă o asemenea zonă de recycle bin în cadrul aplicațiilor de tip galerie. E drept că și pe telefoanele Samsung exista o opțiune similară pe Android Oreo, doar că funcționa doar pentru fotografiile stocate în Samsung Cloud unde spațiul este limitat.

Acum funcția devine standard direct pe dispozitiv și o vom vedea în acțiune în ianuarie atunci când Android Pie este așteptat să debuteze pe S9 și S9+. Apropo, funcția se activează din setări. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×