Huawei trollează Samsung pentru cea mai nouă amendă încasată pentru încetinirea telefoanelor

6.187 ori
<b>Huawei trollează Samsung pentru cea mai nouă amendă încasată pentru încetinirea telefoanelor</b>Deși nu am acoperit subiectul aici la Mobilissimo sunt sigur că ați aflat despre uriașa amendă încasată de Apple și Samsung pe seama încetinirii dinadins a telefoanelor mobile. Ei bine, Huawei nu putea sta deoparte și decide să ne prezinte

În ultimele zile au ţinut cap de afiş ştirile cu Samsung şi Apple amendate în Italia pentru încetinirea telefoanelor. Huawei a profitat de situaţie şi a făcut o postare muşcătoare pe Twitter, în care ironizează rivalul sud coreean.

Astfel, postarea pe Twitter prezintă terminalele din familia Mate 20, cu motto-ul "Născut rapid, rămâne rapid". Acest motto vine împreună cu promisiunea că Huawei nu va încetini niciodată telefoanele, pentru a forţa utilizatorul să treacă la un telefon mai nou. Trollingul a venit de la contul din UK Huawei şi apropo de Marea Britanie, chinezii par să aibă o afinitate faţă de această ţară. Recent au amplasat un uriaş cub Rubik cu AI în Londra pentru a aniversa debutul lui Mate 20 Pro.

Huawei nu e la prima tentativă de trolling, oferind şi baterii Power Bank sub brand propriu persoanelor care stăteau la coadă pentru noi modele iPhone în Singapore. Aceeaşi Huawei a postat imediat şi câteva aluzii ironice pe Facebook pe 12 septembrie, la doar minute după ce iPhone XS, XS Max şi XR au devenit oficiale. Numai să nu se întoarcă împotriva lor acest trolling, pentru că Mate 20 Pro nu a ajuns nici măcar la 9 ore la testul nostru de utilizare continuă.

În vreme ce iPhone XS Max s-a descurcat foarte bine la toate testele de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×