Apple iPhone suporta acum si Microsoft Exchange

1.122 ori
<b>Apple iPhone suporta acum si Microsoft Exchange</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, duelul dintre iPhone si terminalele BlackBerry este deschis, acum ca SDK-ul este disponibil. Aceasta veste este potentata de lansarea unei versiuni native Apple pentru celebrul Microsoft Exchange. Apple a...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, duelul dintre iPhone si terminalele BlackBerry este deschis, acum ca SDK-ul este disponibil. Aceasta veste este potentata de lansarea unei versiuni native Apple pentru celebrul Microsoft Exchange.

Apple a licentiat in sfarsit ActiveSync, iar acum telefonul care a dominat anul 2007 se pregateste sa domine si piata business la capitolul telefonie mobila. Pe lista serviciilor business suportate de nou aplicatie se numara push email, push contacts, push calendar, lista globala de adrese, Cisco VPN, remote wipe, functii de securitate, configurare a terminalului, certificate si WPA2 / 802.11x. Se pare ca iPhone-ul nu mai este doar o "jucarie" multimedia cu o camera slaba, ci o unealta pretioasa pentru un om de afaceri.

Probabil cei de la RIM privesc aceasta veste cu ingrijorare, sau au un as in maneca sub forma unui nou BlackBerry, dar este greu de crezut ca aceasta companie va reusi sa produca un concurent pentru iPhone, fara a ne da de veste cu macar 4-5 luni inainte. SDK-ul Apple inseamna practic ca iPhone-ul va beneficia de toate functionalitatile care v-au lipsit pana acum, fie ele business, de divertisment, multimedia sau pur si simplu cele prezente pe terminalele ce apartin altor branduri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×