iPhone suporta acum Microsoft Exchange si Lotus Notes

1.396 ori
<b>iPhone suporta acum Microsoft Exchange si Lotus Notes</b>In vreme ce asteptam marea lansarea a SDK-ului iPhone de saptamana viitoare, putem specula in legatura cu lucrurile discutate in cadrul evenimentului. Stim ca vom vedea noi feature-uri de tip business, care isi vor face aparitia pe iPhone, dar care vor fi...

In vreme ce asteptam marea lansarea a SDK-ului iPhone de saptamana viitoare, putem specula in legatura cu lucrurile discutate in cadrul evenimentului. Stim ca vom vedea noi feature-uri de tip business, care isi vor face aparitia pe iPhone, dar care vor fi acestea, mai exact?

Spre exemplu, cum suna Microsoft Exchange si IBM Lotus Notes ca idei de software pentru iPhone? Destul de bine, ce-i drept in special pentru clientii de tip business. Shaw Wu, un cercetator american citeaza surse de la Apple indicand faptul ca producatorul va dezvalui softuri orientate catre mediul business pe 6 martie. In vreme ce implementarea lui IBM Lotus Notes nu este o surpriza, deoarece ea fusese deja anuntata, MS Exchange este o imbunatatire semnificativa si neasteptata.

In cazul in care cele 2 softuri sunt anuntate saptamana viitoare, iPhone-ul va cunoaste in sfarsit popularitea si in mediul oamenilor de afaceri, care tind sa ocoleasca acest terminal, in favoarea unora cu mai multe functionalitati. Chiar si fara acestea, sondajele recente arata ca oamenii de afaceri, clienti Apple sunt mai multumiti de iPhone decat de BlackBerry-uri spre exemplu. Imaginati-va cat de mult isi vor aprecia acestia achizitia acum, dupa implementarea acestor feature-uri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×