Google Adsense disponibil acum sub formă de aplicație Android oficială

1.251 ori
<b>Google Adsense disponibil acum sub formă de aplicație Android oficială</b>Dacă până acum trebuia să vă logați în browser pe telefon pentru a vă verifica veniturile din Adsense sau să folosiți aplicații third party, ei bine acum Google pune la dispoziție o aplicație oficială pentru Android. &nbsp; Softul a fost...

Dacă până acum trebuia să vă logați în browser pe telefon pentru a vă verifica veniturile din Adsense sau să folosiți aplicații third party, ei bine acum Google pune la dispoziție o aplicație oficială pentru Android.

Softul a fost oferit în Play Store începând cu 31 iulie și oferă informații în timp real. Puteți administra mai multe site-uri pe care aveți reclame, iar versiunea 1.0 aduce și notificări cu privire la plăți. Aplicația este gratuită, ocupa doar 2.3 MB și e compatibilă cu terminale ce rulează de la Android 4.0 ICS în sus.

Din păcate, această primă versiune are funcțiile destul de limitate. Spre exemplu nu puteți modifica setările AdSense, funcție care va sosi în versiuni ulterioare. Aplicația are mai degrabă rolul de a oferi informații și detalii decât de a face modificări sistemului de reclame Google pe care îl folosiți. Veți vedea veniturile obținute pe anumite canale, URL-urile principale, rapoarte detaliate legate de unitățile reclamă și site-uri și multe altele.

Se pare că deocamdată lista de terminale pe care nu se poate descărca aplicația oficial e mare și le include pe HTC One și Nexus 7, deși aplicația rulează fără probleme și pe acestea. Puteți descărca softul de aici, sau direct din Play Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×