Google va scoate din Play Store "Google Now Launcher" în următoarele săptămâni

2.604 ori
<b>Google va scoate din Play Store "Google Now Launcher" în următoarele săptămâni</b>Google se pregăteşte să renunţe la Google Now Launcher, se pare, rămânând în Play Store doar Pixel Launcher pe viitor. Informaţia vine chiar de la Google, care şi-a alertat partenerii GMS legat de intenţia de a scoate aplicaţia din Store.

Google se pregăteşte să renunţe la Google Now Launcher, se pare, rămânând în Play Store doar Pixel Launcher pe viitor. Informaţia vine chiar de la Google, care şi-a alertat partenerii GMS legat de intenţia de a scoate aplicaţia din Store.

Se pare că acum producătorii de telefoane pot include panoul Google Now pe orice launcher şi nu trebuie să se mai complice cu acesta. Google le pune la dispoziţie codul necesar pentru a construi un nou launcher cu funcţionalitatea lui Google Now. Pe viitor nu vom mai vedea terminale având Google Now Launcher preinstalat, ci doar propriul launcher cu acea funcţionalitate.

Terminalele care există deja şi au acea aplicaţie instalată vor continua totuşi să funcţioneze, iar decizia îi afectează doar pe cei care au instalat Google Now Launcher din Store. Ei nu vor mai primi actualizări. Rămânem cu Pixel Launcher şi cu teoria că şi el ar putea fi deschis pentru alţi producători pe viitor, deşi nu aş paria pe asta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×