Aplicațiile Google Wallpaper și Pixel Launcher sunt acum disponibile în Play Store! (Descărcați de aici)

2.144 ori
<b>Aplicațiile Google Wallpaper și Pixel Launcher sunt acum disponibile în Play Store! (Descărcați de aici)</b>De astăzi cei de la Google aduc în Play Store două aplicații proprii, fiind vorba despre Google Wallpaper și Pixel Launcher. Avem în primul rând un software ce aduce la pachet o colecție generoasă de imagini background care aparent sunt alese chiar de

Începând de astăzi Google aduce în Play Store aplicațiile Wallpaper și Pixel Launcher - titluri disponibile din fabrică pe telefoanele Pixel și Pixel XL. Primul software de aici este compatibil cu terminalele ce rulează minim Android 4.1 JellyBean și după cum ne indică și denumirea sa, avem de-a face cu o aplicație ce conține numeroase imagini de fundal care aparent sunt alese chiar de către cei de la Google.

Google Wallpaper

Imaginile sunt împărție în 5 categorii (Earth, Landscape, Cityscape, Life și Textures), și ele provin din Google Earth, Google+ și 500px. Avem o opțiune interesantă care odată bifată ne permite descărcarea automată a unui nou set de wallpaper-uri la fiecare 24 ore. Aflați și faptul că în cazul terminalelor ce rulează Android 7 veți avea posibilitatea de a schimba atât imaginea afișată pe homescreen, cât și pe cea de pe lockscreen. Pentru celelalte versiuni OS este permisă doar schimbarea background-ului de pe homescreen (download).

Pixel Launcher

Cât despre Pixel Launcher, listarea sa în Play Store este vizibilă doar terminalelor Pixel și Pixel XL și scopul este acela de a controla update-urile aplicației fără a fi nevoie de fiecare dată de o actualizare a OS-ului. Deși acest software nu poate fi descărcat de restul terminalelor pe cale oficială, avem aici apk-ul la dispoziție, cu mențiunea că unele funcții s-ar putea să nu funcționeze cum trebuie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×