Google anunţă unificarea lui Android Pay şi Google Wallet sub forma serviciului Google Pay

2.317 ori
<b>Google anunţă unificarea lui Android Pay şi Google Wallet sub forma serviciului Google Pay</b>Astăzi cei de la Google au avut un anunț important de făcut, cel referitor la unificarea serviciilor de plăți Android Pay și Google Wallet sub o singură soluție numită Google Pay. Conceptul de plăți cu mobilul rămâne neschimbat, doar că de

După o bună perioadă de timp în care nu ştiam exact dacă plătim prin Google Wallet sau Android Pay, iată că Marele G rezolvă neclaritatea, prin lansarea lui Google Pay. Această soluţie le unifică pe cele de până acum, iar noul sistem va folosi informaţiile salvate în contul Google.

Google Pay

În plus, informaţiile voastre legate de plăţi vor fi păstrate şi în celelalte produse Google, precum Chrome, YouTube, dar şi aplicaţii de pe Android pentru în app purchases. Veţi putea realiza plăți via NFC, evident. Compatibilitatea cu servicii/aplicaţii ca Airbnb, Dice, Fandango, HungryHouse şi multe altele a fost confirmată. Practic tot ce suportă Google Wallet şi Android Pay va suporta şi Google Pay.

Din ce am înţeles veţi putea şi să trimiteţi bani prietenilor, iar Google a promis că va oferi şi un kit de dezvoltare pentru a integra serviciile sale în aplicaţii 3rd party pe viitor. Prin Google Pay se pot face următoarele: plăți NFC cu telefonul în magazin, plăți P2P şi plăți web. Deja branding-ul nou a fost aplicat şi va începe să apară şi la diferiţii comercianţi de pe web în următoarea săptămână.

Am ajuns deja cred că la a cincea soluţie de plăţi de la Google. Întâi a fost Google Checkout, care se dorea un soi de PayPal, apoi Google Wallet, care inaugura plata via NFC, apoi Android Pay, iar în India există Google Tez. Să sperăm că Google Pay se va menţine ca un serviciu coerent şi pragmatic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×