Evoluţie majoră pentru Google Assistant: devine global, suportă limbi multiple, are integrare mai profundă cu operatorii de telefonie

3.724 ori
<b>Evoluţie majoră pentru Google Assistant: devine global, suportă limbi multiple, are integrare mai profundă cu operatorii de telefonie</b>Google vrea să îşi ducă asistentul virtual pe noi culmi şi la un nou nivel în acest an. Ca atare aflăm azi cam ce planuri are Marele G pentru perioada următoare. Se pare că Google Assistant va deveni global în acest an, va suporta multiple limbi străine..

Google vrea să îşi ducă asistentul virtual pe noi culmi şi la un nou nivel în acest an. Ca atare aflăm azi cam ce planuri are Marele G pentru perioada următoare. Se pare că Google Assistant va deveni global în acest an, va suporta multiple limbi străine şi va fi integrat mai profund pe telefon şi cu operatorii.

2018 este anul marii evoluţii a lui Assistant, se pare. Expansiunea ar fi trebuit să aducă până la 25 de limbi suportate în total până la final de an, dar acum aflăm că ar putea fi de fapt 30 de limbi. Pe listă se află daneza, olandeza, hindi, indoneziana, norvegiana, suedeza şi thailandeza. E vorba atât de soluţia de pe Android, cât şi de cea de pe iOS.

În plus, soluţia Google va recunoaşte multiple limbi în acelaşi timp, deci îi veţi putea vorbi în germană, engleza, şi franceză în aceeaşi sesiune şi în mod fluent. Pe viitor Google va integra asistentul mai profund prin conlucrarea îndeaproape cu producătorii de telefoane. E vorba despre parteneriate la nivel de chipuri AI  şi hardware. LG, Sony şi Xiaomi ar fi în cărţi pentru proiecte de gen.

Un program similar e pregătit şi pentru operatori, iar pe viitor veţi putea înnoi abonamente şi face plăti cu Google Assistant, dar şi interacţiona cu serviciile operatorului. Sprint, Telus şi Vodafone lucrează la integrare de gen. În următoarele săptămâni Assistant va deveni mai inteligent, oferind suport pentru remindere în funcţie de locaţie şi pentru diferite obiceiuri şi rutine zilnice.

Vom afla mai multe odată cu prezentarea de la MWC 2018 de săptămâna viitoare. Cu puţin noroc, până în 2019 vedem Google Assistant și în limba română.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×