NOX este un emulator Android pentru Windows 10 ce aduce suport complet pentru magazinul de aplicații Google Play

4.098 ori
<b>NOX este un emulator Android pentru Windows 10 ce aduce suport complet pentru magazinul de aplicații Google Play</b>Dacă dintr-un motiv anume sunteți în căutarea unui emulator Android care să funcționeze ideal pe un computer Windows 10, atunci poate că Nox este soluția pe care o căutați. Acest emulator oferă suport complet pentru magazinul de aplicații

În cazul în care sunteți interesați de un emulator Android care să funcționeze ca la carte pe PC-ul vostru ce rulează Windows 10, atunci poate că Nox este ceea ce vă trebuie. Acest emulator ajunge la versiunea v6.0.3.0 și rolul său este de a crea un mediu virtual pe ecranul unui computer cu scopul de a-i ajuta pe dezvoltatori să teste aplicațiile create în diferite medii și scenarii într-un mod mai ușor decât pe un smartphone.

Nox Android Emulator

Se pot instala jocuri și aplicații prin intermediul unui astfel de emulator chiar și în situația în care titlul software cu pricina nu este creat pentru a suporta sistemul de operare Windows. Ce este interesant la Nox Android Emulator este faptul că acesta oferă suport complet pentru magazinul de aplicații Google Play, utilizatorii având posibilitatea de a se loga direct în contul Google personal și a testa aplicațiile dorite.

Printre noutățile aduse de ultima versiune avem optimizări ale performanței, rezolvarea de bug-uri întâlnite anterior, cât și alte îmbunătățiri menite pentru a oferi o experiență ideală de utilizare. Nox poate fi descărcat de aici și puteți rula astfel orice aplicație sau joc Android direct pe computer-ul vostru Windows 10!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×