IFA 2017: Google anunţă difuzoare third party cu Google Assistant la bord şi integrare cu electrocasnicele LG

850 ori
<b>IFA 2017: Google anunţă difuzoare third party cu Google Assistant la bord şi integrare cu electrocasnicele LG</b>Google îşi extinde acoperirea pentru Google Assistant prin intermediul unor parteneriate cu producători de difuzoare şi electrocasnice. Astfel vedem fructul lansării SDK-ului Assistant din luna mai a acestui an. Cu ocazia lui IFA 2017 Google a anunţat..

Google îşi extinde acoperirea pentru Google Assistant prin intermediul unor parteneriate cu producători de difuzoare şi electrocasnice. Astfel vedem fructul lansării SDK-ului Assistant din luna mai a acestui an. Cu ocazia lui IFA 2017 Google a anunţat 3 difuzoare third party cu faimosul asistent la bord.

Zolo Mojo

Cel mai interesant este Zolo Mojo, produs de către cei de la Anker şi pe care îl admiraţi mai sus. Cei de la Anker nu sunt la prima ispravă de gen, pentru că au mai realizat şi un rival pentru Amazon Echo Dot, cunoscut drept Eufy Genie. Revenind totuşi la Mojo, nou venitul este un difuzor smart entry level, cu preţ de doar 70 de dolari. Include un difuzor de 5 Watt, două microfoane şi suporta Google Cast Audio.

Vine şi cu conexiune Bluetooth şi WiFi evident. Ar trebui să debuteze în luna octombrie şi din ce văd are LED-uri în zona superioară pentru a semnala activarea comenzilor vocale.

IFA 2017: Google anunţă difuzoare third party cu Google Assistant la bord şi integrare cu electrocasnicele LG

Celelalte difuzoare cu soluţia Google sunt Panasonic GA10 şi TicHome Mini. Panasonic SC-GA10 este o boxă de înaltă fidelitate, cu integrare Spotify, Google Play Music şi Tune-in Radio. Vine cu un design în stil turn, dimensiuni reduse şi un bas puternic. Avem două tweetere de 20 mm la bord, diafragmă de mătase şi o acoperire de 180 de grade pentru sunete de înaltă frecvenţă. Un woofer de 8 cm completează peisajul, cu bobină duală.

Designul este unul pe bază de aluminiu, îmbinat cu plasă din material textil.

TicHome Mini

TicHome Mini este realizat de către compania chineză Mobvoi. Nu avem detalii despre el, în afara faptului că va fi oferit un discount de 30% pentru cei care se înscriu pe lista de mailing a companiei. Ştim doar că va avea un design în stil puc de hockey şi va aduce microfoane şi speakere. Are și o mică curea, cum se vede mai sus. 

Între timp Google a mai anunţat că asistentul său virtual va ajunge pe electrocasnicele LG, precum maşini de spălat, frigidere smart şi aspiratoare. Difuzoarele şi aparatele compatibile vor ajunge în SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Franţa şi Canada până la final de an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×