Google Maps este actualizat cu repere turistice ale marilor oraşe de pe glob, acum mai vizibile

571 ori
<b>Google Maps este actualizat cu repere turistice ale marilor oraşe de pe glob, acum mai vizibile</b>Din ciclul "funcţii pe care credeam că Google Maps le are deja", azi aflăm că aplicaţia celor de la Google a fost actualizată cu o funcţionalitate utilă pentru turişti. E vorba despre repere turistice pentru marile oraşe de pe glob. Avem detalii mai jos.

Din ciclul "funcţii pe care credeam că Google Maps le are deja", azi aflăm că aplicaţia celor de la Google a fost actualizată cu o funcţionalitate utilă pentru turişti. E vorba despre repere turistice pentru marile oraşe de pe glob. Avem detalii mai jos.

Primul lucru pe care îl cauţi când călătoreşti într-un oraş nou este o atracţie locală sau un reper local. Google Maps putea afişa aşa ceva, doar că sumedenia de pin-uri şi iconuri verzi, portocalii, albastre roşii te confuzau şi nu găseai ce doreşti. Acum monumentele şi punctele de atracţie au primit simboluri separate faţă de magazine, benzinării şi restaurante.

Capturi de ecran noua aplicație Google Maps

O mânăstire, palat sau statuie celebra au acum un icon mai complex care să le reprezinte. Sagrada Familia din Barcelona va avea un icon dedicat şi la fel şi Domul din Milano. Accentul se pune pe clădiri şi structuri cu însemnătate istorică. Cei care au încercat aplicaţia totuşi au descoperit şi puncte de atracţie lipsa, precum Opera din Sydney sau chiar Casa Alba.

Cert e că Roma are clar semnalate Panteonul, Forul Roman, Colosseumul, Biserica Papală şi altele de gen. Dacă nu aţi primit actualizarea din Play Store, găsiţi un APK aici cu cea mai nouă versiune de Google Maps.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×