Google Chrome ar urma să primească o funcție ad-block proprie; update-ul sosește în câteva săptămâni

1.521 ori
<b>Google Chrome ar urma să primească o funcție ad-block proprie; update-ul sosește în câteva săptămâni</b>Din câte aflăm astăzi, se pare că cei de la Google pregătesc un update atât pentru Chrome în varianta desktop, cât și pentru browser-ul destinat platformei mobile. Actualizarea va sosi peste doar câteva săptămâni și cea mai importantă noutate va fi

Un raport marca Wall Street Journal ne aduce astăzi la cunoștiință faptul că cei de la Google pregătesc un update interesant pentru browser-ul Chrome (atât în versiunea mobilă, cât și desktop). Actualizarea cu pricina ce va sosi în doar câteva săptămâni, ne va aduce o funcție de tip ad-block proprie care cel puțin la prima vedere ni se pare de-a dreptul inedită ținând cont de faptul că vine direct din partea Google care deține serviciu de advertising Adsense.

Se pare totuși că acest tool ad-block nu va scoate toate reclamele de pe web, ci doar pe acelea pe care Google le consideră a contribui la o experiență neplăcută de navigare in-browser. Mai aflăm și faptul că marele G dorește ca prin lansarea acestui tool să reducă utilizarea de extensii ad-block provenite din partea surselor 3rd party care elimină toate reclamele de pe web.

Printre acele reclame pe care soluția Google le va bloca se numără cele pop-up, reclamele video care pornesc automat cu sunet, dar și acele reclame de tip numărătoare inversă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×