Android 10 aduce și o temă întunecată pentru Google Play, dar și funcția "Slices"

1.249 ori
<b>Android 10 aduce și o temă întunecată pentru Google Play, dar și funcția "Slices"</b>Chiar în primele zile ale lunii septembrie cei de la Google anunțau și lansarea versiunii finale Android 10, release cu o serie de noutăți interesante la pachet care deja rulează pe telefoanele Pixel. V-am vorbit într-un articol dedicat

Chiar în primele zile ale lunii septembrie cei de la Google anunțau și lansarea versiunii finale Android 10, release cu o serie de noutăți interesante la pachet care deja rulează pe telefoanele Pixel. V-am vorbit într-un articol dedicat despre principalele funcțiie incluse în a 10-a iterație Android, dar multe încă sunt ascunse și ies la iveală treptat, după cum se întâmplă și astăzi când descoperim ceva prospăt.

Google Play

După cum aflați încă din titlu, este vorba despre o temă întunecată pentru Google Play ce a început să își facă apariția pe telefoanele cu Android 10. Nu este prima și nici ultima aplicație din portofoliul Google ce beneficiază de o asemenea transformare, anterior și titluri precum Gmail sau Google Chrome primind un facelift similar. 

Pentru activarea acestei teme, va trebui să mergeți în secțiunea Setări Display și de acolo să activați modul întunecat. Totodată, mai aflăm astăzi și despre o altă noutate și anume Slices, ce și-a făcut apariția în meniul de setări. Aparent, este vorba despre un sistem de notificări mai avansat ce va oferi și sugestii utilizatorilor.

Un exemplu de notificare "slices" este cea prin care se sugerează eliberarea spațiului de stocare ocupat de aplicațiile Play Store. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×