LG V30 va oferi și tehnologia TouchSense asociată ecranului; primim un sistem de feedback haptic avansat

1.249 ori
<b>LG V30 va oferi și tehnologia TouchSense asociată ecranului; primim un sistem de feedback haptic avansat</b>Pe zi ce trece aflăm noi și noi detalii despre phablet-ul LG V30, un terminal ce se anunță impresionant - asta ținând cont de dotările și tehnologiile pe care chiar producătorul le-a dezvăluit. Astăzi apare în ecuație existența unui display sensibil

La fix o zi de la dezvăluirea faptului că LG V30 va oferi tehnologia Always On Display, iată că vine o nouă confirmare a unei dotări din partea unui colaborator. Este vorba despre cei de la Immersion, companie care aparent au dezvoltat un sistem de feedback haptic pentru noul phablet ce se lansează oficial pe data de 31 august și care va fi prezentat ulterior la standul firmei din cadrul IFA 2017.

Chiar directorul de design al Immersion, David Birnabaum explică cum va funcționa această tehnologie pe LG V30. Așa cum știți, terminalele cu 3D Touch sau Force Touch ne permit ca la o apăsare mai pronunțată pe display să beneficiem de extra funcții și comenzi rapide. Fix asta vom primi și pe LG V30, dar și ceva noutăți mai interesante datorate unui motor de vibrații mai avansat decât actualele soluții.

Aparent, această tehnologie numită HD TouchSense va oferi feedback haptic chiar și în cadrul aplicației de cameră foto pentru butonul shutter. Odată apăsat acest buton se va simți exact un răspuns identic cu cel de pe un DSLR în toată regula și asta grație vibrațiilor produse. De asemenea, vom recunoaște prezența feedback-ului haptic și atunci când înlăturăm o notificare de pe homscreen, sau atunci când trecem de la un ecran de start la altul.

Detaliile complete și întreaga listă de comenzi pe care le vom putea realiza prin apăsarea mai pronunțată pe ecran le vom afla odată cu debutul oficial al acestui terminal ce vine cu procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM și cameră duală cu deschidere f/1.6!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×