Google Play Store vine cu o abordare în stil PlayStation Network şi App Store, cu o aplicaţie gratuită a săptămânii

Autor:  | Publicat în:  Google 1.026 ori
<b>Google Play Store vine cu o abordare în stil PlayStation Network şi App Store, cu o aplicaţie gratuită a săptămânii</b>Google a lansat o nouă ofertă specială &icirc;n Play Store, care va aduce săptăm&acirc;nal c&acirc;te o aplicaţie gratuită, după modelul lui App Store şi parţial şi al lui PlayStation Network. Acesta din urmă oferă jocuri gratuite odată pe...

Google a lansat o nouă ofertă specială în Play Store, care va aduce săptămânal câte o aplicaţie gratuită, după modelul lui App Store şi parţial şi al lui PlayStation Network. Acesta din urmă oferă jocuri gratuite odată pe lună, dar să nu visăm la prea mult, prea devreme.

Reţineţi că oferta Google a venit fără mare tam tam şi fără un anunţ oficial. Astfel, avem acum un "App of the week", prima ofertă fiind cea a lui Daniel Tiger Grr-ific Feelings, o aplicaţie educaţionala pentru cei mici, care de obicei costă 3 dolari și e disponibilă aici. În afară de Black Friday şi Humble Bundle, Google nu avea un mecanism de oferte de aplicaţii gratuite şi cu siguranţă nu unul săptămânal.

Odată ce un dezvoltator îşi listează aplicaţia drept gratuită, el nu mai poate să îi schimbe statutul catre software cu plată. Pentru ca nouă ofertă să intre în vigoare e folosit un cod discount care duce costul aplicaţiei la zero. Nu e foarte clar cum se pot înscrie dezvoltatorii în acest sistem. Speram să vedem şi jocuri şi aplicaţii celebre la oferta pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×