Google I/O 2018: Google Maps primeşte funcții AR, Google Lens devine mai deştept

1.368 ori
<b>Google I/O 2018: Google Maps primeşte funcții AR, Google Lens devine mai deştept</b>Iată că tehnologia de realitate augumentată își face apariția de acum și în cadrul aplicației Google Maps, software ce a avut parte de o prezentare în cadrul Google I/O 2018. Tot aici am descoperit și ce schimbări au fost aduse pentru Google Lens

Continuă seria lansărilor de la Google I/O 2018, de această dată cu noutăţi legate de Google Maps şi de Google Lens. Acum rezultatele pe care le vor afişa acestea sunt mai personalizate şi adaptate fiecărui utilizator şi primim şi funcții AR evoluate.

Google I/O 2018

Google Maps va fi capabil să folosească poziţionarea vizuală, prin intermediul camerei de pe telefonul vostru pentru a identifica repere în jur şi a vă orienta mai bine. Practic Maps primeşte funcţii augmented reality şi e acum capabil să trimită mesaje prietenilor voştri cu durata estimată a călătoriei voastre spre ei. Realitatea augmentată din Google Maps ar urma să fie pusă la treabă şi pe parbrizele inteligente. În loc de săgeţi şi hărţi 2D, vom avea indicatoare virtuale aplicate peste imaginea reală.

Google Lens

Aceeaşi aplicaţie a primit şi un tab "For You" nou, care va afişa firmele şi locaţiile care se pliază pe interesele voastre. Există şi un scor "Your Match" care e diferit de ratingurile cu steluţe şi se va baza strict pe interese. Nu e o coincidenţă că şi Google Lens a fost actualizat într-un mod similar. Lens poate acum înţelege textul capturat în mod "Vision" şi chiar permite selecţii inteligente de text direct din fotografii.  Se pot realiza şi căutări după anumite cuvinte sau sintagme, direct din cătarea electronică a camerei.

Lens e acum şi mai capabil pe partea de fashion, recunoscând mai multe branduri şi stiluri de haine. Rezultatele sunt afişate în timp real, cu grafice peste imagine şi chiar clipuri video YouTube sugerate. Noile funcţii Google Lens vor ajunge pe terminalele Android produse de 11 mari companii, iar printre ele se numără şi LG G7 ThinQ.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×