Funcția de căutare a melodiilor Google Sound Search este îmbunătățită; Se accesează din Google Assistant

554 ori
<b>Funcția de căutare a melodiilor Google Sound Search este îmbunătățită; Se accesează din Google Assistant</b>Aproape de finalul anului 2012 cei de la Google anunțau și funcția Sound Search, aceasta fiind inclusă în cadrul Google Now și primind ulterior și un widget asociat. La câțiva ani distanță am asistat la o actualizare a acestui feature menit să

În urmă cu aproximativ 6 ani cei de la Google anunțau și integrarea funcției Sound Search în cadrul Google Now, o soluție care primea la scurt timp și un widget asociat și care avea rolul de a ne căuta melodiile în stil Shazam. La câțiva ani distanță am avut parte de funcția Now Playing pe terminalele Pixel 2 și Pixel 2 XL, aceasta oferind chiar și căutare a melodiilor în modul offline.

Google

Acum descoperim că tehnologia din spatele Now Playing este adusă și pentru soluția Sound Search, aceasta fiind destinată utilizatorilor ce nu dețin un Pixel 2 sau Pixel 2 XL. Pentru accesarea funcției veți avea nevoie de aplicația Google Search sau Google Assistant, titluri din cadrul cărora veți putea întreba "What's this song?", urmând ca rezultatul să vină în sub 10 secunde. 

Important de menționat că această funcție de căutare funcționează doar în cazul în care aveți acces la internet. Pe viitor cei de la Google promit să aducă mai multe îmbunătățiri pentru "Sound Search". 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×