HTC înregistrează un profit notabil în primul trimestru din 2018, asta după 11 trimestre consecutive de "secetă"

1.298 ori
<b>HTC înregistrează un profit notabil în primul trimestru din 2018, asta după 11 trimestre consecutive de "secetă"</b>Astăzi vin și rezultatele financiare obținute de către taiwanezii de la HTC pe parcursul primului trimestru din 2018, perioadă de 3 luni în care s-a obținut un profit notabil și asta grație afacerii cu Google. Suntem informați că profitul companiei

După 11 trimestre consecutive fără profit, iată că într-un final taiwanezii de la HTC reușesc imposibilul - asta grație afacerii încheiate cu Google pe final de 2017. Aflăm faptul că în primul trimestru al acestui an s-a înregistrat un profit de aproximativ 706 milioane de dolari, cifră extrem de importantă dacă luăm în considerare că taiwanezii au avut parte de o adevărată "secetă" care s-a întins pe o perioadă de 3 ani.

Profitul înregistrat vine ca urmare a vânzării de proprietate intelectuală și a departamentului ce s-a ocupat de producția Pixel către Google, o afacere în schimbul căreia s-au obținut 1.1 miliarde de dolari. Primul trimestru al anului nu aduce însă vânzări deosebite pentru terminalele actuale precum HTC U11 și HTC U11+, capitol unde nu lucrurile nu sunt deloc roz.

Se așteaptă ca viitorul flagship HTC U12+ să contribuie la o creștere a vânzărilor, terminal ce va sosi cu o cameră duală în spate, cu procesor Snapdragon 845 și cu 6 GB RAM + 128 GB stocare flash la bord. Lansarea este programată pentru data de 23 mai, zi în care vom afla și prețul de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×