HTC înregistrează un profit notabil în primul trimestru din 2018, asta după 11 trimestre consecutive de "secetă"

1.323 ori
<b>HTC înregistrează un profit notabil în primul trimestru din 2018, asta după 11 trimestre consecutive de "secetă"</b>Astăzi vin și rezultatele financiare obținute de către taiwanezii de la HTC pe parcursul primului trimestru din 2018, perioadă de 3 luni în care s-a obținut un profit notabil și asta grație afacerii cu Google. Suntem informați că profitul companiei

După 11 trimestre consecutive fără profit, iată că într-un final taiwanezii de la HTC reușesc imposibilul - asta grație afacerii încheiate cu Google pe final de 2017. Aflăm faptul că în primul trimestru al acestui an s-a înregistrat un profit de aproximativ 706 milioane de dolari, cifră extrem de importantă dacă luăm în considerare că taiwanezii au avut parte de o adevărată "secetă" care s-a întins pe o perioadă de 3 ani.

Profitul înregistrat vine ca urmare a vânzării de proprietate intelectuală și a departamentului ce s-a ocupat de producția Pixel către Google, o afacere în schimbul căreia s-au obținut 1.1 miliarde de dolari. Primul trimestru al anului nu aduce însă vânzări deosebite pentru terminalele actuale precum HTC U11 și HTC U11+, capitol unde nu lucrurile nu sunt deloc roz.

Se așteaptă ca viitorul flagship HTC U12+ să contribuie la o creștere a vânzărilor, terminal ce va sosi cu o cameră duală în spate, cu procesor Snapdragon 845 și cu 6 GB RAM + 128 GB stocare flash la bord. Lansarea este programată pentru data de 23 mai, zi în care vom afla și prețul de comercializare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×