Google Play Pass, serviciul prin care ai acces la aplicații și jocuri premium debutează oficial; Costă 5 dolari pe lună

1.073 ori
<b>Google Play Pass, serviciul prin care ai acces la aplicații și jocuri premium debutează oficial; Costă 5 dolari pe lună</b>În urmă cu aproximativ două săptămâni aflam și vestea că Google pregătește lansarea unui serviciu prin care putem avea acces aplicații Android premium contra unei taxe lunare. Serviciul în cauză se numește

În urmă cu aproximativ două săptămâni aflam și vestea că Google pregătește lansarea unui serviciu prin care putem avea acces aplicații Android premium contra unei taxe lunare. Serviciul în cauză se numește Google Play Pass și astăzi devine oficial. Aflăm așadar care este costul lunar asociat unui asemenea abonament și câte titluri include acum la debut portofoliu.

Google Play Pass

Pentru a începe fix în ordinea de mai sus, aflați că pentru început Google Play Pass ajunge doar în SUA, urmând ca pe viitor să apară și alte țări pe listă. Prețul unui abonament lunar este de 4.99 dolari și ca ofertă de lansare, cei intersați pot opta pentru un abonament de 12 luni, plătind doar 1.99 dolari pe lună (în total 23.88 dolari).

În ciuda veștilor inițiale care indicau faptul că acest serviciu va permite doar testarea titlurilor dorite pe o perioadă limitată, iată că în realitate avem acces la aplicațiile și jocurile premium atât cât abonamentul este activ. Colecția actuală include peste 350 aplicații și jocuri complet deblocate, fără reclame sau achiziții in-app. 

Printre aceste titluri se numără Lumino City, EvoLand, Monument Valley 2, Terraria, Thimbleweed Park, AccuWeather sau Star Wars: Knights of the Old Republic. Aflați și că abonamentul poate fi împărțit cu până la 6 membrii ai familiei și că există opțiunea de testare ce vă oferă 10 zile trial.

Detalii extra puteți găsi aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×