Google îţi transformă desenele lipsite de talent în creaţii ceva mai coerente cu aplicaţia AutoDraw

1.520 ori
<b>Google îţi transformă desenele lipsite de talent în creaţii ceva mai coerente cu aplicaţia AutoDraw</b>Cei de la Google s-au gândit și la cei mai puțin talentați atunci când vine vorba despre desenat, lansând aplicația AutoDraw al cărui scop este acela de a transforma desenele lipsite de talent în creații ceva mai coerent. Software-ul

Google îşi pune la treabă machine learning-ul, AI-ul şi capacitatea de a recunoaşte obiecte cu o nouă aplicaţie. E vorba despre AutoDraw, un tool care transforma desenele stângace ale majorităţii persoanelor în imagini ceva mai arătoase.

AutoDraw

Practic AutoDraw recunoaşte un model similar cu un obiect din viaţa reală şi îl transformă astfel. Softul e foarte uşor de folosit şi e gratuit, putând fi accesat aici. Trebuie doar să începeţi să desenaţi folosind cursorul pe PC sau degetul pe smartphone şi apoi Google va încerca să ghicească ce e acea formă de pe ecran. În zona superioară vor apărea sugestii şi atunci când daţi click pe ele ceea ce aţi desenat voi e înlocuit de acea formă cam generica totuşi.

AutoDraw

Puteţi adăuga şi culori şi alipi şi alte forme schiţelor voastre, apoi se poate exporta creaţia măiastră sub formă de fişier .PNG. Aici nu e vorba de înfrumuseţare, ci mai degrabă de recunoaşterea unor forme şi interpretarea lor în anumite tipare. Pe viitor, dacă se adăugă şi algoritmi în gen Prisma, am putea ajunge la creaţii artistice chiar şi pornind cu un desen cu un copac cu 3 crengi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×