Google Pixel 2 randat în multiple variante de culoare, are un design atipic pentru 2017, riscant

2.030 ori
<b>Google Pixel 2 randat în multiple variante de culoare, are un design atipic pentru 2017, riscant</b>Nu doar Samsung Galaxy S8 a primit astăzi randări pentru variantele de culoare în care va fi disponibil, ci și modelul Google Pixel 2. Încă o dată vedem acel design deloc arătos ce implică folosirea unui panou frontal cu muchii exagerat de mari

Dacă Samsung Galaxy Note 8 tocmai a scăpat în 8 nuanţe de culoare, nici Google Pixel 2 nu se lăsă mai prejos şi se dezvăluie şi el în câteva nuanţe cu nume trăznite. De această dată cei de la Phone Arena au realizat imaginile în parteneriat cu un designer.

Pixel 2

Randările sunt inspirate de ultimele scăpări ale telefoanelor Pixel noi, dar şi de schiţele CAD care au ajuns cumva pe web. Sunt şi detalii necunoscute despre aceste telefoane, precum locul unde se vor afla decupajele antenelor spre exemplu şi dacă butonul Power va avea acel finisaj cu textură specială de anul trecut. Vedem telefonul pe o nuanţă neagră, roşie, albastră, gri şi o combinaţie de roşu şi negru.

Pixel 2

Google şi cei doi parteneri cooptaţi pentru Pixel 2 şi Pixel XL 2 par să ignore trendurile actuale şi implementează margini uriaşe deasupra şi sub ecran. Nu renunţă Google nici la fereastra de sticlă din spate, în zona camerei, care a polarizat atât de multă lume anul trecut. Totusi renunţă la jack-ul audio, o lipsă pe care marele G o ironiza în cazul lui iPhone 7.

Primim două difuzoare stereo frontale aici, integrate simetric şi terminalul pare să fie destul de îngust, chiar şi faţă de predecesori. Vă reamintesc că LG are toate şansele să producă Pixel XL 2 şi să includă un ecran 18:9 cu colţuri curbate, în vreme ce HTC va produce modelul Pixel 2. După cum am văzut în ultimele scăpări de fotografii hands on, telefoanele nu arată prea modern şi miroase a critică dură îndreptată spre Google la toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×