Google lansează aplicaţia Trusted Contacts, care partajează locul în care vă aflaţi, în caz de urgenţe; APK-ul e aici!

1.382 ori
<b>Google lansează aplicaţia Trusted Contacts, care partajează locul în care vă aflaţi, în caz de urgenţe; APK-ul e aici!</b>Trusted Contacts este numele unei noi aplicații pe care Google o lansează astăzi, software al cărui principal rol este acela de a partaja locația voastră către o serie de contacte predefinite în situația în caz de urgențe. Avem și fișierul apk pentru voi

Există câte o aplicaţie pentru orice pe lumea asta, fie că vrei să vezi în timp real cât mai e până îţi vine pizza sau ce mai face pisica de acasă în vreme ce eşti la muncă. În mod şocant ducem în schimb lipsă de aplicaţii bune pentru urgenţe şi probleme reale. Ei bine Google a lansat aplicaţia Trusted Contacts, care permite partajarea locului în care vă aflaţi, în caz de urgenţe.

Trusted Contacts

A mai existat conceptul de soft pentru urgenţe şi în trecut, el fiind simplu la bază: creaţi o listă cu persoane apropiate şi cu o apăsare de buton le solicitaţi atenţia sau prezenţa dacă păţiţi ceva, vreo urgenţă medicală sau de altă natură. Acum e rândul Google să încerce o astfel de soluţie, care păstrează formula de bază, incluzând o listă cu prieteni de încredere sau membri ai familiei, la care puteţi apela.

Trusted Contacts

Aceştia vor vedea statusurile voastre, dacă sunteţi online, dacă v-aţi schimbat poziţia pe hartă şi unde aţi fost activ ultima oară. Apropiaţii pot solicita localizarea voastră şi voi o puteţi confirma sau respinge, dacă totul e OK sau sunteţi ocupaţi. Trusted Contacts funcţionează bine şi pentru turiştii din zone volatile de pe glob, precum Orientul Mijlociu, dar şi Coreea de Sud să zicem, unde aproape 2 milioane de persoane protestează în stradă în aceste zile.

Evident există şi persoane cu probleme de sănătate, persoane în vârstă sau copii, ce pot fi monitorizaţi mai bine astfel. Găsiţi aplicaţia aici, sub formă de APK.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×