Celebrul youtuber MKBHD pune la bătaie 100 smartphone-uri OnePlus 3T; iată cum puteți participa la giveaway!

3.438 ori
<b>Celebrul youtuber MKBHD pune la bătaie 100 smartphone-uri OnePlus 3T; iată cum puteți participa la giveaway!</b>Unul dintre youtuberii tech care impresionează privitorii atât prin calitatea clipurilor sale, cât și prin nivelul de profesionalism este și Marque Brownlee a.k.a MKBHD. Acesta împreună cu cei de la OnePlus și Dbrand vin astăzi cu un giveaway generos prin

Am mai văzut în trecut giveaway-uri impresionante pe Youtube, precum acea camionetă plină cu iPhone-uri pe care canalul Unbox Therapy le oferea prin intermediul unui concurs deschis pe platforma de socializare în cauză. Astăzi aflăm că nimeni altul decât Marques Brownlee a.k.a MKBHD a demarat un giveaway la fel de inedit, unul prin care se pun la bătaie nici mai mult, nici mai puțin de 100 terminale OnePlus 3T în varianta cu 128 GB de stocare.

Giveaway-ul este deschis la nivel internațional și el este posibil ca urmare a unei colaborări încheiate între popularul youtuber și OnePlus care va oferi smartphone-urile, respectiv Dbrand care se va ocupa de livrarea acestora oriunde în lume către cei 100 de câștigători.

Tot ce aveți de făcut pentru a participa la acest concurs este să urmăriți conturile de Twitter ale celor 3 părți aici menționate - și anume: MKBHD, OnePlus, respectiv Dbrand. Marques promite să ne țină la curent cu evoluția giveaway-ului pe Twitter chiar aici!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×