Google lansează Inbox, aplicație de email cu rol de lista To Do și intuitivitate crescută (Video)

1.454 ori
<b>Google lansează Inbox, aplicație de email cu rol de lista To Do și intuitivitate crescută (Video)</b>Se pare că Google vrea să schimbe modul în care privim experienta email, de aceea a lansat în ultimele ore Inbox, care e un soi de Gmail... și nu prea. Ideea este că aceasta aplicație să ne ajute să ne organizăm nu doar mailurile ci și...

Se pare că Google vrea să schimbe modul în care privim experienta email, de aceea a lansat în ultimele ore Inbox, care e un soi de Gmail... și nu prea. Ideea este că aceasta aplicație să ne ajute să ne organizăm nu doar mailurile ci și activitățile, având și rol de lista To Do interactivă.

Totul pornește de la cea mai mare problemă pe care o are emailul în ziua de azi: aglomerarea și haosul. Inbox vine cu Bundles, care grupează spre exemplu toate chitanțele de plată și mailurile de la banca împreună. Puteți învăța Inbox să se adapteze la situație, alegând ce mailuri să grupați. De asemenea, aceasta aplicație subliniază informațiile cheie din mesajele importante, precum programul de zbor, informații despre un eveniment sau fotografii și documente trimise pe mail.

Un avantaj al lui Inbox e că el completează informațiile din mail cu cele de pe web în timp real, lucru util mai ales în cazul zborurilor mai sus menționate. După cum spuneam și conceptul de To Do e prezent aici, cu remindere, cu Snooze și Assists. Prin Inbox vă puteți seta propriile Remindere, iar cu Assists veți primi mici secțiuni cu informații ajutătoare în plus.

Google lansează Inbox, aplicație de email cu rol de lista To Do și intuitivitate crescută (Video)

Astfel, dacă ați setat un reminder să sunați la doctor, Inbox vă va pune la dispoziție numărul de telefon necesar și orele între care puteți suna. Dacă faceți o rezervare la restaurant, imediat Inbox vine în ajutor cu Assists, afișând harta împreună cu mailul de confirmare. Există și funcția Snooze pentru emailuri și Remindere, astfel că dacă sunteți ocupați la muncă le veți vedea acasă.

Deocamdată Inbox e pe bază de invitații și fie puteți primi una de la prieteni, fie puteți solicita una la inbox@google.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×